دانلود دیکشنری صنایع غذایی PDF (3 جلد)

زمان مطالعه: 10 دقیقه
دانلود دیکشنری تخصصی صنایع غذایی Dictionary of Food

دانلود دیکشنری صنایع غذایی PDF در 3 جلد با نام های Dictionary of Food عنوان این مطلب لینگومن است. در این فرهنگ اصطلاحات صنایع غذایی به صورت تخصصی به مبحث غذاها، وعده های غذایی و فرهنگ های تغذیه ای در سراسر جهان پرداخته شده است. این دیکشنری صنایع غذایی به صورت تک زبانه (انگلیسی به انگلیسی) است که در ادامه به بررسی بیشتر این دیکشنری غذایی می پردازیم.

دیکشنری صنایع غذایی (PDF) – Dictionary of Food

اگر علاقمند به غذا و تغذیه باشید و از طرفی هم مایل به آزمایش غداهای مختلف از کشورهای جهان باشید حتما علاقمند به مطالعه این دیکشنری خواهید بود. در این دیکشنری به انواع و اقسام غذاهای موجود در سراسر جهان با تصاویر اشتها بر انگیز پرداخته شده است. از مزایای دیگر این واژه نامه می تواند به آشنا شدن خوانندگان با واژگان و لغات مربوط به غذا و تغذیه و همچنین اسامی غذاها به انگلیسی اشاره نمود. این لغتنامه غنی می تواند برای دانشجوایان رشته علوم تغذیه هم مفید باشد.

در مقدمه دیکشنری صنایع غذایی می خوانیم:

فرهنگ اصطلاحات صنایع غذایی همراه ضروری برای همه کسانی است که عاشق مطالعه درباره غذا یا پختن آن هستند. ما در جهانی جهانی زندگی می کنیم و طعم و مزه ما در غذا طی سالهای اخیر به طرز چشمگیری گسترش یافته است. دیکشنری صنایع غذایی (Dictionary of Food) بیانگر این تغییر بزرگ فرهنگی است. این غذاها با توصیف مختصر ظروف، مواد اولیه، تجهیزات و تکنیک ها، غذاهای آشنا و کم آشنای جهان را در اختیار ما قرار می دهد.

“… آنقدر جالب که فقط خیلی کوتاه قبل از بردن روی میز من ماند … بودن این کتاب در آشپزخانه هرکسی بسیار ارزشمند بوده و مخصوصاً برای آشپزهای حرفه ای بسیار مفید است.”

– کارولین والدگریو، دانشکده غذا و نوشیدنی لیتس

در زیر توضیح انگلیسی این دیکشنری را از زبان نویسندگان آن با هم می خوانیم.

  دانلود دیکشنری آماری PDF کمبریج (+4000 اصطلاح)

Dictionary of Food

The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalized world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world’s cuisines, familiar and less familiar, within our grasp.

‘… so interesting that it only stayed on my desk very briefly before it was taken away… invaluable in anyone’s kitchen and particularly useful for professional chefs.’

Caroline Waldegrave, Leiths School of Food and Wine

در ادامه به معرفی و دانلود دیکشنری تخصصی صنایع غذایی با نام Dictionary of Food Science & Technology به صورت PDF برای شما علاقمندان به غذا، تغذیه و البته زبان انگلیسی می پردازیم.

دانلود دیکشنری علوم و صنایع غذایی | Dictionary of Food Science & Technology

این بار دیکشنری تخصصی علوم و صنایع غذایی Dictionary of Food Science & Technology تقدیم حضورتان می نماییم. در این دیکشنری نیز مانند سایر فرهنگ های لغات معرفی شده در لینگومن، اصطلاحات تخصصی و کاربردی رشته صنایع غذایی و حوزه علوم تغذیه پرداخته شده است. دیکشنری بیشتر مختص مترجمان حوزه صنایع غذایی، اساتید و دانشجویان این رشته می باشد.

از قابلیت های مهم این دیکشنری امکان جستجوی دقیق کلمات و عبارات درون آن می باشد. در ادامه توضیحات بیشتری در این خصوص خواهیم داشت.

Dictionary of Nutrition and Food Technology, Eighth Edition

The study of food and nutrition covers many disciplines including agriculture, biology, physics, chemistry, food technology, nutrition, and medicine. As research of the links between food and health continues to expand, it is more important than ever that specialists in such areas as food processing and nutrition be familiar with often unfamiliar terminology that differing disciplines use.

  دانلود دیکشنری اختصارات پزشکی (PDF)

Bender’s Dictionary of Nutrition and Food Technology meets this need by providing succinct, authoritative definitions of over 6,100 terms in nutrition and food technology, as well as nutrient composition data for 340 foods and an appendix on nutrient intake and other useful data.

دیکشنری علوم و صنایع غذایی | Dictionary of Food Science & Technology
دیکشنری علوم و صنایع غذایی | Dictionary of Food Science & Technology

The eighth edition joins its predecessors, each bestseller in their own right, as an essential reference book for anyone interested in nutrition, dietetics, food science, and food technology. The first edition was published 40 years ago and contained 2,000 entries. This edition includes more than 5,000 succinct authoritative definitions. Anyone involved in the study of nutrition and food technology will inevitably find articles and lectures that cross the boundaries of individual subjects and use unfamiliar terminology and jargon. It is the most comprehensive and up-to-date desk-top reference available for those who need to know about nutrition and food technology.

در ادامه به معرفی و دانلود دیکشنری صنایع غذایی با نام Food – A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms می پردازیم.

دانلود دیکشنری صنایع غذایی Food – A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms

دانلود دیکشنری صنایع غذایی و غذاها Food – A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms را در این مطلب خدمت شما لینگومنان گرامی معرفی کنیم. دیکشنری های تخصصی همیشه مورد نیاز اکثر مترجمان و محققان رشته های مختلف می باشد. در ادامه بیشتر با این فرهنگ لغت غذاها آشنا می شویم.

دیکشنری صنایع غذایی Food

این کتاب فرهنگ جامع اصطلاحات، عبارات و لغات تخصصی در حوزه غذا، تغذیه و صنایع غذایی و علوم مرتبط می باشد. در این کتاب هم اصطلاحات رایج و هم غیر رایج این رشته آورده شده است. همیشه دیکشنری های این چنینی نیاز اساسی مترجمان تخصصی رشته مربوطه می باشند. از این رو تصمیم گرفتیم دیکشنری های تخصصی را در سایت به منظور کمک به مترجمان عزیز کشورمان و سهولت دسترسی شان به این منابع ارزشمند در سایت قرار دهیم.

  دانلود دیکشنری اصطلاحات نظامی PDF | The Firearms Dictionary

Food – A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms

Food: A Dictionary of Literal and Nonliteral Terms is based on a survey of thirty three popular and scholarly books, most of them dictionaries, that identify, and in many cases discuss, the literal language of cooking and eating food.

دانلود دیکشنری صنایع غذایی Food - A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms
دانلود دیکشنری صنایع غذایی Food – A Dictionary of Literal & Nonliteral Terms

Only three of the books focus exclusively on the language of food, however; and only one of these, which is not a dictionary, deals extensively with the nonliteral language. These books are The Dictionary of American Food and Drink, The Food Lover’s Companion (also a dictionary), and The Philology of Taste: The Wayward Language of Food (a book-length essay).

هم اکنون می توانید هر سه دیکشنری را از لینک های زیر در انتهای مطلب دانلود فرمایید.

کتاب مکالمه انگلیسی در مورد آشپزی با CD صوتی
کتاب مکالمه انگلیسی در مورد آشپزی با CD صوتی

کتاب خودآموز جامع مکالمه انگلیسی در مورد آشپزی سعی داشته با بکارگیری جملات انگلیسی در مورد غذا و آشپزی در محیط هایی مانند آشپزخانه رستوران و لغات و اصطلاحات آشپزی به انگلیسی علاقمندان به آشپزی و کار در رستوران را با مکالمات رایج آشپزی آشنا نماید. کتاب حاضر آموزش را از سطوح خیلی پایین شروع کرده و به تدریج بر سختی مطالب افزوده می شود. از این رو نگرانی بابت سطح زبانی وجود ندارد و همه با هر سطح زبانی می توانند از این کتاب استفاده نمایند. از جمله خصوصیات این کتاب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بدون نیاز به دانش زبانی بالا
  • امکان مطالعه به صورت خودآموز
  • شروع از سطوح مبتدی تا به حرفه ای
  • ویژه علاقمندان به کار در رستوران و شغل آشپزی
اطلاعات بیشتر و خرید

ادامه مطلب

دانلود مجموعه دیکشنری های صنایع غذایی